SANDWICHES, SCONES MET ROOM, HARTIGE EN ZOETE HAPJES…

Wij verzorgen verschillende High Tea's of een Afternoon Tea.
- Een High Tea bestaat uit: 3 hartige hapjes, 3 soorten finger sandwiches, scones met room en zelfgemaakte jam, 3 soorten cake met aardbeien (seizoensgebonden) en lemoncurd of een bonbon en een glas jus 'd orange. Tijdens de High tea kunt u onbeperkt thee drinken. De kosten voor een High Tea zijn € 21,00 per persoon.
- Een High Tea de luxe bestaat uit: een kopje soep, 3 hartige hapjes, 4 soorten finger sandwiches, scones met room en zelfgemaakte jam, taart met zoete lekkernijen (zoals zelfgemaakte fudge/koekjes) met aardbeien (seizoensgebonden) en lemoncurd of een bonbon. Daarnaast krijg je een glas jus 'd orange en prosecco. Tijdens de High tea kunt u onbeperkt thee drinken. De kosten voor een High Tea de luxe zijn € 26,00 per persoon.
- Een Afternoon Tea bestaat uit: 3 hartige hapjes, scones met room en zelfgemaakte jam, 2 soorten cake met aardbeien en lemoncurd of een bonbon. Tijdens de Afternoon tea krijgt u drie potten thee max. 2 uur. De kosten voor een Afternoon tea zijn € 14,00 per persoon.
- Wij verzorgen in de wintermaanden ook een Limburgse High Tea. Deze bestaat uit bloedworst en baklever met stukjes appel en stroop, zure zult met roggebrood en boter, 3 soorten sandwiches, scones met room en zelfgemaakte jam en 3 soorten cake. Bonbon of aardbeien (seizoensgebonden) met lemoncurd. Tijdens de High Tea kunt u onbeperkt thee drinken. De Limburgse High Tea is mogelijk vanaf 4 personen. De kosten voor de Limburgse High Tea zijn € 23,00 per persoon.
- Kinder Afternoon: 2 bladerdeeghapjes, finger sandwich, pannenkoek met stroop en suiker en cake met slagroom en snoepjes. Onbeperkt ranja of thee. Deze afternoon is alleen in combinatie met een gewone high tea of afternoon tea. De kosten voor een kinder afternoon zijn € 10,50 per kind.
- Kinder high tea t/m 8 jaar: Wit brood met beleg, cake met slagroom en snoepjes en ranja. De kosten voor deze high tea zijn € 5,00 per kind.
- Kinder high tea t/m 12 jaar: Tosti ham/kaas cake met slagroom en snoepjes en frisdrank. De kosten voor deze high tea zijn € 7,75 per kind.

Onze high tea of afternoon tea zijn ook gluten- en lactose vrij te reserveren. De kosten hiervan zijn € 2,00 extra bovenop de high tea of afternoon prijs.

Bekijk hieronder de video


Een high tea of afternoon tea is mogelijk vanaf 2 personen tot max. 40 personen. In de weekende maken we gebruik van 2 sessies; van 11 tot 14 uur of van 14.30 tot 17.30 uur. (tijdens de feestdagen; 2e paasdag, 2e pinksterdag en hemelvaart dag maken we ook gebruik van deze 2 sessies.
We dekken de high tea/ afternoon tea van september t/m eind maart altijd binnen, mits wij vinden dat het buiten kan.

Meer dan 15 personen? Dan is het ook mogelijk om in de wintermaanden (21 oktober tot 1 april ook eventueel van dinsdag t/m donderdag te reserveren.

Voor zowel een High Tea als voor een Afternoon Tea dient u van te voren te reserveren. Reserveren voor een High Tea of een Afternoon Tea kan tijdens openingstijden van 11:00 tot 18:00 uur telefonisch of per email. Na 18:00 uur kunt u mailen voor een reservering naar info@hofvanschoor.nl. Reserveren voor een High Tea of Afternoon Tea kan tot een dag van te voren. Een afzegging kan op dezelfde dag tot 10.00 uur 's morgens. Indien later worden er kosten in rekening gebracht.

Een bon cadeau doen?
Wij hebben verschillende soorten bonnen, van high tea tot afternoon of een zelf gekozen bedrag. De cadeau bonnen kunnen tijdens openingstijden gekocht worden of eventueel verstuurd.
Nienke en Tineke
Schoor 50
6031 SC Nederweert
0495 - 624933
06 - 22480899
info@hofvanschoor.nl

Copyright Hof van Schoor, 2013 | Sitemap
THEESCHENKERIJ