EEN WORKSHOP ONDER HET GENOT VAN EEN HIGH TEA

Hof van Schoor organiseert diverse workshops voor groepen van minimaal 5 personen (sommige 4 personen). De workshops worden door anderen gegeven. Data is altijd in overleg. Op zondag worden er geen workshops gegeven. Hieronder een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Keramiek schilderen op locatie
Wel eens servies willen beschilderen zoals het bekende merk "blond" of een eigen creatie maken, of samen met een groep vriendinnen een servies lijn maken voor bijvoorbeeld een trouwerij dat kan bij Swiethart. Audrey komt in overleg naar het theehuis om een workshop te geven. Er is keuze uit verschillende soorten porselein waaruit u kunt kiezen. De prijzen varieren vanaf € 25. De workshop wordt gegeven in combinatie met een afternoon tea of high tea. Lijkt het u leuk om uw eigen servies te beschilderen, mail dan naar info@hofvanschoor.nl en wij nemen dan contact op met diegene die de workshop geeft om te kijken of de data schikt. Tijdens het schilderen krijgt u regelmatig een vers kopje thee en verschillende hartige en zoete hapjes. Het servies wordt gebakken in een keramiek oven en kan op een later tijdstip worden afgehaald. Deze workshop wordt gedaan in samenwerking met Swiethart (www.swiethart.nl).

Schilderworkshop met Marianne Rijvers
We starten in deze workshop met een uitleg over schilderen, kleuren mengen en het uitzoeken van een onderwerp. Daarna gaan we een paar schetsen maken op papier. Vervolgens kan men direct verder gaan met schilderen op doek. Marianne Rijvers loopt rond en helpt mensen verder die "vast" zitten of vragen hebben. Ze zorgt ervoor dat er voldoende verf etc. voor iedereen is. Tussendoor kunnen er eventueel actiefoto's gemaakt worden als aandenken. Aan het einde van de workshop volgt er een gezamenlijke presentatie. Hof van Schoor serveert tussendoor de hapjes van de High Tea. De kosten voor een workshop van minimaal 8 / maximaal 10 personen is 22,50 per persoon. De workshop is exclusief high tea of afternoon tea.

Workshop Mandala gegeven door Annelien van Hoef
In deze workshop maak je kennis met de Mandala, dit is een tekening in een cirkel, en neem ik je mee in de diversiteit en de mogelijkheden van het Mandalatekenen. Voor het tekenen van een Mandala heb je geen tekenervaring nodig en voor alle materialen wordt gezorgd. Voordelen van het tekenen van een Mandala zijn o.a. rust, houvast en ruimte. Graag ontmoet ik jou bij Hof van Schoor. De workshop kost € 17,50 p.p inclusief materialen en is in combinatie met een Afternoon Tea of een High tea (prijs van een Afternoon Tea / High Tea nog niet inbegrepen). De workshops kunnen in de meeste gevallen op alle dagen (m.u.v de zondagen) gegeven worden. Wilt u reserveren dan nemen wij contact op met diegene die de workshop geeft of de datum schikt. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd even mailen naar info@hofvanschoor.nl

Porselein tekenen
Porselein beschilderen met porseleinstiften. Vanaf € 10,00 is het mogelijk om deze workshop te volgen bij ons. Lian de Gier verzorgt deze workshop. U kunt kiezen uit gebaks bordje, mok, bord, schaaltje of theepot. Verschillende stijlen zijn mogelijk, het natekenen van elkaar of met zijn allen een bepaald thema te kiezen; denk aan een trouwerij, babyshower, kerst enzovoorts. De workshop is mogelijk vanaf 4 personen en zal in combinatie zijn met een Afternoon Tea (prijs van een Afternoon Tea nog niet inbegrepen). Tijdsduur van de workshop is 1 a 1,5 uur. De workshop kan gegeven worden op zaterdag en eventuele andere dagen in overleg.
Nienke en Tineke
Schoor 50
6031 SC Nederweert
0495 - 624933
06 - 22480899
info@hofvanschoor.nl

Copyright Hof van Schoor, 2013 | Sitemap
ARRANGEMENTEN