ONTDEK NEDERWEERT

Bij Hof van Schoor kunt u terecht voor diverse arrangementen in en rondom Nederweert. Hieronder ziet u de diverse mogelijkheden die zijn samengesteld door de VVV.

Oude ambachten
- Afternoon Tea bij Hof van Schoor
- Entree van Openluchtmuseum Eynderhoof
Kosten: op aanvraag bij de VVV

Voor informatie en boekingen: Backoffice VVV Weert, Maasstraat 18, 6001 GT Weert, 0495-586961,
email: reservering@vvvmiddenlimburg.nl

Tevens kun je bij Hof van Schoor terecht voor een tour met een cabrio-tuktuk en een gezellige High Tea als afsluiting. Dit is in samenwerking met www.hoeve-samsam.nl

Cabrio tuk tour Nederweert
De ochtend tour in de Italiaanse Cabrio tuk begint om 10:00 uur vanaf Hoeve SamSam te Nederweert. U kiest één van de beschikbare routes, en na een korte uitleg gaat u met uw gezelschap op weg, voor een bijzondere ervaring. Om ongeveer 13:00 uur bent u weer terug bij Hoeve SamSam.

U gaat op eigen gelegenheid naar Hof van Schoor, eveneens in Nederweert gelegen (routebeschrijving is eventueel aanwezig). Om 14:30 uur begint de High Tea. De High Tea sessie duurt tot 17:30 uur.

Dit arrangement kost € 51,50 per persoon. Voor kinderen komt dit op € 30,00 per persoon.
Minimaal aantal personen voor dit arrangement is 3 personen. De cabrio Tuk's worden verhuurd in de periode van April t/m Oktober. Reseveren voor de cabrio tuk kan via info@hoeve-samsam.nl

Nieuw bij Hoeve SamSam: de loopfiets.
Een tochtje met de loopfiets is net als bij de Cabrio tuk een zeer bijzondere belevenis. Je 'wandelt' met gemak 15 tot 25 kilometer per uur. Het is gezellig, ontspannen en gezond.

Hoeve SamSam heeft verschillende tochten van 40 km tot 76 km. Voor meer informatie over de loopfiets en de bijbehorende arrangementen bezoek de website; www.hoeve-samsam.nlWe zijn bezig met nieuwe arrangementen. Zodra deze compleet zijn worden ze op de website geplaatst.
Nienke en Tineke
Schoor 50
6031 SC Nederweert
0495 - 624933
06 - 22480899
info@hofvanschoor.nl

Copyright Hof van Schoor, 2013 | Sitemap
ARRANGEMENTEN