OM IN DE AGENDA TE NOTEREN

Bekijk hier de agenda voor 2013.

Graanmolen "De Windlust"
Elke eerste zondag van de maand is Graanmolen "De Windlust" in Nederweert geopend van 13:30 tot 16:30 uur. Molen "De Windlust" is de enige windmolen in Limburg die olie slaat en daarmee uniek in zijn soort. De olie persen ze uit walnoten. Samen met Helma Huiberts organiseren wij een tocht richting de molen. U begint met een kopje koffie of thee met een plak cake bij Hof van Schoor. Daarna gaat u met paard en wagen vanaf Hof van Schoor naar Molen "De Windlust". Daar kunt u bekijken hoe het allemaal in zijn werk gaat. Na een rondleiding kunt u ervoor kiezen om lopend richting Hof van Schoor te komen of met paard en wagen. Bij Hof van Schoor krijgt u dan nog een kopje koffie of thee gratis. De kosten zijn 5,50 per persoon.

December
Kerst workshops in combinatie met een high tea. In samenwerking met Mart en Leonie Huygen organiseren we workshops om een prachtig kerst bloemstuk te maken. De workshops worden gehouden op de volgende data:
- Dinsdag 3 december
- Vrijdag 6 december
- Zaterdag 7 december
- Dinsdag 10 december
- Donderdag 12 december - VOL
Meer informatie kunt u hier vinden.

December
De schilderijen- en keramiektentoonstelling van Veroniek van Son (uit Weert) en Mathea Mestrom (uit Linne) zijn tot en met februari 2014 te zien in Theeschenkerij Hof van Schoor. Meer informatie kunt u hier vinden.

23 december tot en met 3 januari
Hof van Schoor is gesloten.
Nienke en Tineke
Schoor 50
6031 SC Nederweert
0495 - 624933
06 - 22480899
info@hofvanschoor.nl

Copyright Hof van Schoor, 2013 | Sitemap
AGENDA