OM IN DE AGENDA TE NOTEREN

Bekijk hier de agenda voor 2018.

Op dit moment hebben we een expositie hangen van Jose Smolenaers bij Hof van Schoor. Hieronder haar verhaal.
Hallo allemaal,

Vanaf mijn vijftiende jaar ben ik bezig geweest met tekenen en schilderen. Het was mijn passie en soms ervaarde ik het zelfs als een noodzaak, want het bleek voor mij een rustgevende manier te zijn, om mezelf terug te vinden, in bepaalde periodes van mijn leven.
Pas op 32 jarige leeftijd besloot ik de Kunstacedemie, een vijfjarige avondopleiding in Eindhoven te volgen, met succes afgestudeerd in diverse technieken, tekenen schilderen en grafiek oa etsen, zeefdruk en houtsnede en linosnede, later rond 1990 heb ik nog een aantal cursussen Chinees Schilderen gevolgd bij de Volksuniversiteit in Geldrop, omdat de traditionele Chinese cultuur, me in die tijd enorm interesseerde, verder heb ik eind 2016 ca 4 maanden lessen gevolgd om de techniek van airbrush te leren, met de bedoeling om deze techniek te gebruiken in combinatie met andere technieken.
De expositie omvat merendeels aquarellen, collages, tekeningen, tegen een redelijk prijsje, want het gaat mij er meer om dat er iemand plezier van heeft, net zo als ik er plezier van heb gehad om het te maken.
Ik hoop van harte dat u mijn werk leuk vindt om naar te kijken en er van kunt genieten,

Met vriendelijke groet Josť


12 augustus 2018 - The Nag's Head
The Nag's Head komt weer optreden bij ons. Zoals ieder jaar geven zij een optreden bij ons in de tuin. Dit jaar doen we het iets anders. U kunt tijdens hun optreden gewoon langs komen om te genieten van hun Ierse muziek. Het optreden is van 14.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Wij hebben deze dag een aangepaste lunchkaart en serveren geen high tea's.Mocht u graag willen exposeren bij Hof van Schoor neem even contact op via info@hofvanschoor.nl

Nienke en Tineke
Schoor 50
6031 SC Nederweert
0495 - 624933
06 - 22480899
info@hofvanschoor.nl

Copyright Hof van Schoor, 2013 | Sitemap
AGENDA