OM IN DE AGENDA TE NOTEREN

Bekijk hier de agenda voor 2018.

Op dit moment hebben we een expositie hangen van Jose Smolenaers bij Hof van Schoor. Hieronder haar verhaal.
Hallo allemaal,

Vanaf mijn vijftiende jaar ben ik bezig geweest met tekenen en schilderen. Het was mijn passie en soms ervaarde ik het zelfs als een noodzaak, want het bleek voor mij een rustgevende manier te zijn, om mezelf terug te vinden, in bepaalde periodes van mijn leven.
Pas op 32 jarige leeftijd besloot ik de Kunstacedemie, een vijfjarige avondopleiding in Eindhoven te volgen, met succes afgestudeerd in diverse technieken, tekenen schilderen en grafiek oa etsen, zeefdruk en houtsnede en linosnede, later rond 1990 heb ik nog een aantal cursussen Chinees Schilderen gevolgd bij de Volksuniversiteit in Geldrop, omdat de traditionele Chinese cultuur, me in die tijd enorm interesseerde, verder heb ik eind 2016 ca 4 maanden lessen gevolgd om de techniek van airbrush te leren, met de bedoeling om deze techniek te gebruiken in combinatie met andere technieken.
De expositie omvat merendeels aquarellen, collages, tekeningen, tegen een redelijk prijsje, want het gaat mij er meer om dat er iemand plezier van heeft, net zo als ik er plezier van heb gehad om het te maken.
Ik hoop van harte dat u mijn werk leuk vindt om naar te kijken en er van kunt genieten,

Met vriendelijke groet José


28 oktober - Full English Breakfast
We sluiten op 28 oktober ons zomerseizoen af met een Full English Breakfast. In buffetvorm krijgt u heerlijke Engelse ontbijtproducten zoals: Black pudding, witte bonen in tomatensaus, sausages, gebakken ei, roerei en nog veel meer. Voor kinderen hebben we verschillende soorten zoet beleg. Bij het buffet zit onbeperkt koffie, thee en sinaasappelsap. Vanaf 9 uur bent u van harte welkom, we starten het buffet om 9.30 uur tot 11.30 uur. Kosten: €17,95 p/p. Kinderen tot 10 jaar €1,25 per levensjaar. U kunt al reserveren.


22 en 23 december - Kerst High Tea's
Op 22 en 23 december organiseren we weer onze kerst high tea's. Met speciale hapjes en in kerstsfeer zorgen we weer voor een gezellige middag. Beide dagen serveren we de high tea van 13.00 tot 17.00 uur. Kosten: €24,95 per persoon (inclusief een glaasje prosecco) U kunt voor deze middag al reserveren, telefonisch of via email.Mocht u graag willen exposeren bij Hof van Schoor neem even contact op via info@hofvanschoor.nl

Nienke en Tineke
Schoor 50
6031 SC Nederweert
0495 - 624933
06 - 22480899
info@hofvanschoor.nl

Copyright Hof van Schoor, 2013 | Sitemap
AGENDA